Laikrodžiai ir pulsometrai : COROS PACE 2 Premium GPS sportinis laikrodis Molly Seidel Edition

COROS PACE 2 Premium GPS sportinis laikrodis Molly Seidel Edition

1147673
279,00 €
Monthly payment from 12.83€
Pristatysime iki: 2024-05-01

Prekės aprašymas

COROS PACE 2

Molly Seidel leidimas

FULL SEND yra asmeninė COROS sportininkės ir olimpinės maratono bronzos medalininkės Molly Seidel mantra. Tai įkūnija jos bebaimę dvasią ir byloja apie jos atsidavimą bei įsipareigojimą siekti savo tikslų, kad ir su kokiomis kliūtimis ji susidurtų. Tai mus įkvėpė sukurti riboto leidimo paketą, kad galėtumėte atsinešti Molly mantrą, kad ir kur eitumėte siekdami kito asmeninio rekordo.


Derinkite savo stilių
Dėžutėje yra dvi laikrodžio apyrankės – klasikinė silikoninė apyrankė yra minkšta ir stilinga, o lengvą nailoninę apyrankę puošia įkvepianti Molly mantra.

Treniruokis be trukdžių
Kad būtų lengviau susikaupti, taip pat pridedama išskirtinė galvos juosta su Molly parašu ir FULL SEND mantra. Šis besiūlis galvos lankelis sukurtas taip, kad veiktų ir neprakaituotų akyse.

Molly įkvėptos spalvos
Cemento ir kalkių žalios spalvos paimtos iš Molly mėgstamų lenktynių ir asmeninių spalvų, o rėmelio dizainas yra unikalus šiam leidimui.

Ribota gamyba
Visame pasaulyje buvo pagaminta tik 3000 Molly Edition pakuočių. Įsigykite savo, kol užteks atsargų, kad gautumėte šią unikalią ir įkvepiančią galimybę išsiskirti iš minios.

Prekės specifikacija

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta