Vaikiški dviratukai ir triratukai : Dviratis 4KIDS Funzy Bunny 12", rožinis

Dviratis 4KIDS Funzy Bunny 12", rožinis

727275
161,00 €
Monthly payment from 9.35€
Pristatysime iki: 2024-05-08

Prekės aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Vaikiškas dviratis – parenkamas pagal amžių ir ūgį. Specifikacijose dažnai nurodomas rekomenduojamas vaiko amžius intervale atitinkamai su ūgio rėžiais. Dažniausiai tai pagrindiniai ir gana tikslūs kriterijai parenkant vaikui dviratuką, belieka tik dizaino patrauklumas.

Prekės specifikacija

Spalva
Rožinė
Wheel size
12
Brake system
V-Brake
Rėmo medžiaga
Plienas
Rekomenduojamas ūgis
90-102cm
Priek. šakė
Plienas
Ratlankiai
Viengubi aliuminiai
Rankenos
Guminės
Rėmas
Plieninis
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta