Vaikiški dviratukai ir triratukai Huffy: Huffy Ignyte 20" dviratis

Huffy Ignyte 20" dviratis

1337354
200,00 €
Monthly payment from 11.54€
Pristatysime iki: 2024-05-24
Color

Prekės aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Šis 20 colių dviratis turi patogių funkcijų, kurioms reikia mažiau laiko ir įrankių.
  • Šiam greitai sukonstruojamam dviračiui pradėti reikia mažiau žingsnių – mėgaukitės paprastais užsukamais pedalais, iš anksto sumontuotu priekiniu ratu ir lengvu galvos vamzdžio reguliavimu.
  • Priekiniai kaiščiai paruošia šį dviratį nuotykiams su vaikais, nereikia treniruočių ratų.
  • Vieno greičio „Ignyte“ turi greitai atleidžiamą lydinio sėdynės stulpą, kad būtų lengva reguliuoti aukštį, o sėdynė ir vairas su rankenomis yra reguliuojami, kad būtų užtikrintas tinkamas prigludimas.
  • Priekinio rankinio ir galinio kojinio stabdžio derinys idealiai tinka mokytis naudotis rankiniu stabdžiu; Priekinės kojų atramos leidžia lengvai išbandyti šuolius ir triukus; komplekte stovas
  • Huffy logotipo rankenos, juodos padangos su pilkos spalvos šoninėmis sienelėmis, dūmų grandinės apsauga.

Prekės specifikacija

324477306916
1337354

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta