Motociklininkų liemenės W-TEC: Leather Motorcycle Vest W-TEC Delasola

Leather Motorcycle Vest W-TEC Delasola

1291546
135,00 €
Monthly payment from 9.36€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Jūsų dviračio variklis dirba, priešais jus plyti saulės nutviekstas horizontas, tad gal apsivilkti šaunius drabužius ir pasivažinėti dviračiu?

odinė motociklininko liemenė "W-TEC Delasola" yra stilinga motociklininko apranga, pagaminta iš aukščiausios kokybės karvės odos. Pirmiausia tinkama čoperiams, tačiau liemenė tinka ir kitiems motociklams ar net kasdieniam naudojimui - kada tik panorėsite ją dėvėti, ir tegul ji spindi. Vis dėlto tai nėra ekstravagantiškas, o veikiau elegantiškas ir minimalistinis daiktas. Štai kodėl jame yra daug vietos jūsų pačių sukurtiems pleistrams.

Liemenėje, užsegamoje užtrauktuku ir užtrauktuku, yra šešios kišenės asmeniniams daiktams. Po pagrindiniu užtrauktuku yra dvi kišenės jūsų vertingiems daiktams / asmens dokumentams ir dar dvi kišenės išoriniuose liemenės šonuose. Prireikus galite naudoti net dvi krūtinės kišenes. Patogus vidinis pamušalas suteikia papildomo komforto.

Motociklininko liemenė "W-TEC Delasola" iš odos turi stilių, todėl ją smagu dėvėti!


Kaip tinkamai prižiūrėti motociklininko drabužius, sužinosite mūsų vadove.

Prekės specifikacija

Use
MEN
8596084147189
1291546

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta