Batutų apsauginiai tinklai inSPORTline: Atsarginis apsauginis tinklas batutui 244 cm (be vamzdžių) inSPORTline

Atsarginis apsauginis tinklas batutui 244 cm (be vamzdžių) inSPORTline

177614
62,99 €
Monthly payment from 5.84€
Pristatysime iki: 2024-05-04

Prekės aprašymas

Apsauginis tinklas inSPORTline batuto komplektui inSPORTline Basic 244 cm yra tinkamas papildymas tais atvejais, kai smarkiai plyšta arba yra pažeistas jūsų originalus apsauginis tinklas. Tokiu atveju jums nereikia pirkti viso tinklo kartu su stovėsenos konstrukcija, bet galite įsigyti šį atskirą tinklą, kurį uždėsite tik ant originalios konstrukcijos ir taip ir toliau užtikrinsite maksimalų saugumą naudojantis batutu.

Apsauginis tinklas inSPORTline batuto komplektui inSPORTline Basic 244 cm - tai specialus sustiprintas tinklas, apsaugantis nuo kritimo už veiksmo batuto šokinėjimo zonos ribų ir apsaugantis naudotoją nuo galimų sužalojimų. Dėl sudėtingo techninio dizaino ir aukštos kokybės tinklo bei konstrukcijos medžiagų šis apsauginis tinklas atitinka EN -71 Vokietijos TÜV NORD bandymų stoties ir ASTM International standartus. Tinklas atsparus drėgmei ir UV spinduliams, todėl tinka naudoti lauke. Tinklo įėjimo angoje yra užtrauktukas, kuris leidžia visiškai uždaryti batuto veikimo zoną ir užtikrina maksimalų saugumą.

Prekės specifikacija

Trampoline diameter
244 cm
Entrance
Slide fastener
Number of bars
4 pcs
Safety net height
200 cm
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta