Batutų apsauginiai tinklai inSPORTline: Atsarginis apsauginis tinklas batutui 430 cm (be vamzdžių) inSPORTline

Atsarginis apsauginis tinklas batutui 430 cm (be vamzdžių) inSPORTline

174110
71,99 €
Monthly payment from 6.67€
Pristatysime iki: 2024-05-04

Prekės aprašymas

Pakeičiamasis atskiras apsauginis tinklas "InSPORTline" 430 cm batutui yra tinkamas papildymas tais atvejais, kai smarkiai plyšta arba yra sugadinamas jūsų originalus apsauginis tinklas. Tokiu atveju jums nereikia pirkti viso tinklo, įskaitant stovėsenos konstrukciją, bet galite įsigyti šį atskirą tinklą, kurį uždėsite tik ant originalios konstrukcijos ir taip ir toliau užtikrinsite maksimalų saugumą naudojantis batutu.

Apsauginis tinklas 430 cm skersmens batutui inSPORTline - tai specialus sutvirtintas tinklas, apsaugantis nuo kritimo už veiksmo batuto šokinėjimo zonos ribų ir apsaugantis naudotoją nuo galimų sužalojimų. Dėl sudėtingo techninio dizaino ir aukštos kokybės tinklo bei konstrukcijos medžiagų šis apsauginis tinklas atitinka EN -71 Vokietijos TÜV NORD bandymų stoties ir ASTM Internacional standartus. Tinklas atsparus drėgmei ir UV spinduliams, todėl tinka naudoti lauke. Tinklo įėjimo angoje įrengtas užtrauktukas, kuris leidžia visiškai uždaryti batuto veikimo zoną ir užtikrina maksimalų saugumą.

Prekės specifikacija

Trampoline diameter
430 cm
Entrance
Slide fastener
Number of bars
8 vnt
Safety net height
200 cm
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta