Push-Up antblauzdžiai Bas Black: Women’s Sports Push-Up Leggings BAS BLACK Energy

Women’s Sports Push-Up Leggings BAS BLACK Energy

266602
31,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Sportinės "Push-Up" tipo moteriškos tamprės BAS BLACK Energy išformuos jūsų šlaunis net ir per sunkiausias treniruotes. Dėl specialaus kirpimo šios prigludusios tamprės suformuos jūsų sėdmenis. Tačiau tai funkcionalus drabužis, tinkantis bet kokiai sportinei veiklai. Taip pat galite įvertinti šonines kišenes, kuriose galima laikyti telefoną, raktus ar kitus smulkius daiktus. Dėl specialiai modifikuoto mikropluošto audinys labai gerai praleidžia orą, yra lipnus ir gerai nuvalo drėgmę.

Sportinės moteriškos push-Up tipo tamprės BAS BLACK Energy pasižymi šiek tiek aukštesne ir platesne juosmens juosta, kuri visada užtikrina puikų prigludimą. Nors šios tamprės pirmiausia tinka fitneso treniruotėms, bėgimui ir treniruotėms, jas taip pat galite naudoti jogai ir (arba) pilatesui. Jų dinamiškas, mėlynas dizainas patrauks jūsų dėmesį, o push-up efektas pakels pasitikėjimą savimi.

Prekės specifikacija

Dydis
S
Gender
Moterims
5902529053725
266602

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta