Vyriški motociklininko džinsai W-TEC: Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Feeldy

Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Feeldy

641322
148,00 €
Monthly payment from 8.61€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"Moteriški džinsai W-TEC Feeldy atrodo kaip įprasti džinsai, ir tai yra gerai. Juose yra nuimamos klubų ir kelių apsaugos. Be apsaugų kelnes galima naudoti kaip įprastus džinsus (ir niekas nepastebės, kad tai iš tikrųjų motociklininko kelnės). Užsimovę šias stilingas kelnes, puikiai atrodysite ant motociklo.

Siekiant užtikrinti papildomą saugumą, džinsas sutvirtintas aramido pluoštu, kuris yra itin tvirtas ir daro audinį atsparų smūgiams bei dilimui. Dėl viduje esančio minkšto tinklelio kelnės tampa labiau pralaidžios orui ir suteikia papildomo komforto.

Į daugybę kišenių galima sudėti visus smulkius daiktus. Sagos, užtrauktukai, metalinis užtrauktukas ir maištingas įbrėžimų efektas papildo kitaip minimalistinį kelnių dizainą. Aukštas komforto ir saugumo lygis yra tai, kuo Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Feeldy iš tiesų ypatingi. Jos puikiai tinka ne tik pavasarį ir rudenį, bet ir karštomis vasaros dienomis.


Jak taisyklingai dėvėti o moto drabužius, kuriuos dėvite mūsų rádci.

Kaip matuoti: Tai išoriniai drabužių matmenys, kai jie yra šiek tiek ištempti. Tai nėra kūno matmenys. Optimalu, jei matmenis palyginsite su jums gerai tinkančiais drabužiais. Drabužių su vidiniais sluoksniais atveju atsižvelkite į jų buvimą.

Prekės specifikacija

Material
Aramid
Denim
Reflective features
Nėra
Ventilation
Nėra
Protectors
Taip
Removable protectors
Taip
Jacket zipper connection
Nėra
8596084131461
641322

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta