Echolotai ir sonarai Deeper: Telefono laikiklis Deeper
Echolotai ir sonarai Deeper: Telefono laikiklis Deeper
Echolotai ir sonarai Deeper: Telefono laikiklis Deeper
Echolotai ir sonarai Deeper: Telefono laikiklis Deeper

Telefono laikiklis Deeper

333349
16,99 €

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugsėjo 30 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

Sprendimas, leidžiantis pritvirtinti telefoną prie meškerės

Išmaniojo telefono laikiklis Deeper tai saugi, paprastai naudojama silikoninė priemonė, kurią galima naudoti su visoms meškerėms, pritaikyta įtvirtinti telefoną ant meškerykočio, stebėti sonaro duomenis nelaikant išmaniojo telefono rankose, mėtant sonarą ar braidant su juo upėje laikant rankose meškerę ir ritę.

Inovatyvaus dizaino ir unikalių savybių dėka lengvai pritvirtinsite telefoną prie meškerės, neuždengdami jo ekrano. O minkšti silikoniai fiksatoriai užtikrins, kad jūsų telefonas neišsprūs ir nenukris ant žemės bei išliks tvirtai pritvirtintas prie meškerės koto.

Kaip naudotis?

  1. Pridėkite Išmaniojo telefono laikiklį prie jūsų meškerykočio rankenos taip, kad Deeper logotipas būtų iš priekio;
  2. Naudodami O formos žiedus pritvirtinkite išmaniojo telefono laikiklį prie meškerės. Pritvirtinkite oranžinį plastikinį kabliuką prie O formos žiedo, ištempkite apie meškerės rankeną ir pritvirtinkite prie kito oranžinio plastikinio kabliuko. Naudokite vieną, arba kelis O formos žiedus, kad išmaniojo telefono laikiklį tvirtai pritvirtintumėte prie meškerės.
  3. Kai išmaniojo telefono laikiklis yra paruoštas telefono laikymui, švelniai, po vieną prie telefono kampų pritvirtinkite keturis silikoninius fiksatorius;
  4. Prieš užmesdami meškerę, kelis kartus ją gerai papurtykite. Turite įsitikinti, kad išmaniojo telefono laikiklis gerai atlieka savo funkciją.

Dėmesio!

Naudojant telefoną su iOS programine įranga, galite jį tvirtinti tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai, priklausomai nuo to kaip jums patogiau stebėti duomenis telefono ekrane. Su Android programine įranga galimas tik horizontalus atvaizdavimas.

Gamintojas neprisiima atsakomybės už pažeidimus ar žalą padarytą naudojantis išmaniojo telefono laikikliu. Prašome neardyti ir neperdarinėti mūsų produkto. Gamintojas neprisiima jokios atsakomybės už pažeidimus ar žalą atsiradusią dėl pažeidimų ar žalos ardant ar perdarinėjant produktą.

smartphone mount

Prekės specifikacija

Svoris
14 g
Medžiaga
Medžiaga: 84 proc. silikonas, 16 proc. plastikas
Dydis
4.72 in / 120 mm
Modelis
FLACC04
Compatible With:
iki 9 cm ilgio ir iki 5' (13 cm) įstrižainės ekraną turinčiais telefonais
Product added to compare.
Prekė įsiminta