Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai : Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550
Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai : Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550
Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai : Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550
Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai : Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550
Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai : Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550
Medžiokliniai ir išgyvenimo peiliai : Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550

Sulankstomas peilis Kershaw Launch 11 7550

417595
182,00 €
Mėnesio įmoka nuo 9.71€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, birželio 27 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Kershaw Launch 11 7550" yra itin lengvas automatinis peilis, turintis amerikietišką CPM 154 nerūdijančio plieno geležtę, diskretišką aliuminio dangos mygtuką ir atvirą dizainą.

Naudiklis iš plieno

Peilis turi 70 mm ilgio ašmenis, pagamintus iš 154CM kietojo įrankinio plieno, kuris grūdinamas iki 58-60 HRC kietumo, optimalaus EDC peiliams. 154CM yra nerūdijantis plienas su molibdeno priedu, turintis labai daug anglies, kurį galima apibūdinti kaip patobulintą 440C versiją.

Amerikietiškas plienas ypač vertinamas dėl atsparumo korozijai ir dilimui (didelio kietumo), ilgai išlaikomo darbinio aštrumo ir santykinai lengvo galandinimo.

Utility peilis

Simetriško klipsinio profilio plona geležtė padengta juodų oksidų sluoksniu (BlackWash apdaila), kuris iš dalies apsaugo geležtę nuo įbrėžimų ir suteikia elegantiško stiliaus.

Dėl aštraus smaigalio, plokščio pjūvio ir šiek tiek užapvalintos briaunos peilis lengvai įsiskverbia ir pasižymi puikiomis pjovimo savybėmis. Geležtės storis plačiausiame taške yra 3 mm - tai kompromisas tarp peilio patvarumo ir funkcionalumo kasdieniame darbe.

Peilis turi keletą dekoratyvinių akcentų, kurie efektyviai traukia akį, be kita ko, išpjovą rankenoje (mažinančią konstrukcijos svorį), efektyvų sukamąjį kaištį ir siaurą "pieštukinį" spaustuką su galimybe tvirtinti abiejose rankenos pusėse.

Automatinis išskleidimas

Svarbiausias automatinio peilio elementas - itin patogi ir paprasta išskleidimo sistema.

Priešingai nei modeliuose su elektra varoma geležte, automatiniame peilyje norint išskleisti geležtę reikia tik paspausti mygtuką, kuris yra atsakingas už užrakto atlaisvinimą ir vidinės spyruoklės suveikimą.

Sulenkus ašmenis reikia dar kartą paspausti mygtuką ir rankiniu būdu įlenkti ašmenis. Dėl tokio funkcionalumo "automatai" yra labai populiarūs tarp karių, uniformuotų tarnybų darbuotojų ir sparčiai augančios EDC entuziastų grupės.

Atskleidimo mygtukas įmontuotas išfrezuotoje išpjovoje, todėl neiškyla virš rankenos, o tai savo ruožtu veiksmingai apsaugo nuo atsitiktinio geležtės atlenkimo. Naudojant automatinį peilį rekomenduojama būti itin atsargiems ir apdairiems.

Alumininė 3D rankena

Peilis turi ergonomišką apvadą, pagamintą iš anoduoto aviacinio aliuminio 6061-T6, kuris su nugarėle sudaro monolitinę visumą. Dėl preciziško 3D apdirbimo rankena pasižymi stilingu dizainu ir tinkama rankena.

Dėmesį patraukia elementas - pamušalai su šoninėmis išpjovomis, kurių dizainas turėjo didelę įtaką nedideliam peilio svoriui - tik 60 g.

Pilka anoduota danga atspari blukimui, įbrėžimams ir dilimui, todėl garantuoja patrauklią peilio išvaizdą ilgą laiką. Diskretiškas peilio nešiojimas kišenėje įmanomas dėl siauro spaustuko, kurį galima perkelti į kitą pusę.

Prekės specifikacija

Spalva
Juoda
Tipas
Peilis
Paskirtis
Tinka nešiotis kasdien
Gamintojas
Kershaw, JAV
Sulankstomas
Taip
Rankenos medžiaga
Anoduotas aliuminis
Ašmenys
Nerūdijantis plienas 154cm
Ašmenų ilgis
70 mm
Rankenos ilgis
96 mm
Dėklas
Nėra
Plieno kietumas
58-60
Ašmenų užrakto tipas
Automatinis užraktas
Ašmenų forma
Clip Point geležtė (nukirptos priekinės dalies forma)
Opening type
Mygtukas
Clip for carrying
Yra
Corrosion resistance
Aukštas atsparumas
Blunt resistance
Geras
Cut type
Plokščias
Support of opening
Taip, yra spyruoklė
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta